Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@22:47:35 GMT

ثبت یک رکورد؛ تقسیم سود ۴۷۵ تومانی

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۸۹۶۲

ثبت یک رکورد؛ تقسیم سود ۴۷۵ تومانی

 به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین، هلدینگ دارویی شستا دوشنبه ۱۸ مرداد ماه ۱۴۰۰ برگزار شد. محمد رضوانی‌فر، مدیرعامل شستا در این مجمع شخصا حضور، و جریان و روند برگزاری مجمع عمومی شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین را زیر نظر داشت.   ریاست مجمع: جلال بهارستان، ناظران: سامان راجی و محمدابراهیم راعی و دبیر: علیرضا برقی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  پویا فرهت، مدیرعامل تی‌پی‌کو ابتدا با ارائه یک گزارش جامع و مبسوط از عملکرد شرکت‌های گروه دارویی تامین؛ که در سال مالی منتهی به اردیبهشت ۱۴۰۰ غالبا رشد‌هایی بسیار خوب و چشم‌ افسا داشتند؛ رضایت اولیه را در میان سهامداران این هلدینگ بزرگ دارویی کشور برانگیخت.   فرهت گفت: تی‌پی‌کو در سال گذشته فقط در یک مورد، موفق به دریافت ۴۱ گواهینامه GMP شده است؛ اهل فن می‌دانند یعنی چه؛ در سالی که غالب شرکت‌های دارویی دنبال گذران مجموعه‌های خود بودند و هستند، تعدادی از شرکت‌های گروه دارویی تامین قدم‌هایی بسیار ارزشمند برداشتند و در یک اقدام رو به جلو خطوط خود را اصلاح کردند و به استاندارد‌ها رساندند این در کنار رشد شاخص‌های تولید و سودآوری بود، و هیچ چیز متوقف نشد.

مقایسه آمار شرکت‌های بورسی دارویی با سایر همتایان در صنعت بخشی دیگر از سخنان فرهت را تشکیل می‌داد.

او گفت: این موضوعات با حفظ و روند رشد سهم بازار تی‌پی‌کو محقق شده است. ما در بخش طراحی و اجرای پرتعداد سامانه‌های مدیریتی و عملکردی که پیش از این موجود نبود، هارمونی و انتظامی مهم را مسیر‌های پیش رو دامن زدیم و این سامانه‌ها احاطه لازم را برای کنترل و رصد و پایین آوردن ضریب خطا فراهم آورد.

پویا فرهت، مدیرعامل با ارائه این گزارش، درباره ریز عملکرد و شفافیت مالی، نسبت‌ها و بهبود شاخص‌های مالی هلدینگ و همچنین عرضه‌ سهام دو شرکت در بورس هم سخن گفت: عرضه سهام «داروسازی دانا» (غیرمدیریتی) و «آنتی‌بیوتیک‌سازی ایران» (مدیریتی) را در آینده نزدیک در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

همچنین اصلاح ساختار مالی شرکت‌ها، و نگهداشت نسبت هزینه مالی به فروش در کمترین میزان ممکن در صنعت، و اشاره به سهم ۱۰ درصدی محصولات جدید از کل فروش، دریافت ۴۱ گواهینامه GMP و ... از دیگر موضوعات ارزشمند گزارش مدیرعامل بود. گزارشی که در پایان به‌قدری بر سهامداران موثر افتاد که به دعوت یکی از آنان، حاضران ایستادند و این گزارش مثبت و بسیار مطلوب تی‌پی‌کو را تشویق کردند.

در یک نگاه:

-تی‌پی‌کو سال مالی موفقی را پشت سر گذاشت.
-مدیرعامل و هیات مدیره شستا و همچنین قریب به اکثریت سهامداران از گزارش عملکرد قرائت شده اظهار رضایت و خرسندی داشتند به‌گونه‌ای که رضوانی‌فر پس از مجمع، در حساب کاربری خود شخصا از تلاش‌های مدیران و کارکنان تی‌پی‌کو تقدیر کرد.-تی‌پی‌کو موفق به اخذ گزارش مقبول برای صورت‌های مالی تلفیقی هلدینگ شد
-رشد سود خالص و فروش چشمگیر بود
-همچنین سود تقسیمی حداکثری و برای هر سهم ۴۷۵ تومان تعلق گرفت که خودش یک رکورد در سال‌های فعالیت این هلدینگ بزرگ دارویی کشور به‌حساب می‌آمد.

-متن توئیتری رضوانی‌فر، مدیرعامل شستا برای تی‌پی‌کو که بلافاصله بعد از مجمع در صفحه شخصی او انتشار یافت:
«سودآوری همۀ شرکت‌ها، افزایش سهم بازار، رشد حاشیۀ سود ناخالص، عملیاتی و خالص، اخذ ۴۱ گواهی GMP و عرضۀ ۱۶۸ محصول جدید با تحقق سود خالص تلفیقی ۳۳۰۰ میلیارد تومانی بخشی از دستاورد‌های هلدینگ دارویی شستا در مجمع سال ۹۹ بود. از کارکنان، مدیران، و مدیریت هوشمندانه مدیرعامل هلدینگ سپاسگزارم.»

پایان پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان بورس سود سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۸۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان هواپیمایی کشوری، جعفر یازرلو سخنگوی این سازمان در این زمینه اظهار داشت: با عنایت به منویات رهبر معظم انقلاب درباره راهبرد حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان نماینده حاکمیت در هوانوردی غیرنظامی کشور، در راستای مقابله اثربخش‌تر با محدودیت‌های ناشی از تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی این صنعت ابرفناورانه و پیشران، در نظر دارد افزون بر راهبری، پشتیبانی و مشاوره‌های فنی ارائه شده، بستر حمایتی هدفمند جدیدی را برای گسترش فعالیت‌های آنان ایجاد کند.

وی افزود: در این راستا اعطای تسهیلات حمایتی به شرکت‌های دانش‌بنیان در دستور کار سازمان هواپیمایی کشوری قرار گرفته است.

یازرلو تصریح‌کرد: از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت هوانوردی واجد شرایط لازم دعوت می‌شود برای دریافت تسهیلات، جهت انجام پروژه‌های مورد نظر در این حوزه درخواست خود را مطابق توضیحات مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی کشوری B۲n.ir/caa۱ ارائه کنند.

وی خاطرنشان‌کرد: سقف دریافت تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی که حائز شرایط مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی باشند، ۱۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • مجمع وارس ۱۴۰۳ | چه میزان سود تصویب شد؟
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • مدیرعامل هوادار: امتیاز تیم ما فروخته نمی‌شود
  • پشت پرده برکناری علی خطیر/ چه کسی مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود؟
  • تکذیب یک شایعه تبلیغاتی؛ باشگاه هوادار به فروش نرفته است
  • تکذیب فروش امتیاز باشگاه هوادار از سوی مدیرعامل
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود