Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار شرکت ها/ به گزارش خبرگزاری فارس مجمع عمومی عادی سالانه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی با حضور اکثریت سهام‌داران به طور رسمی آغاز شد و علی اکبر ترکان، رییس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی در آغاز برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه شستا ضمن خیر مقدم به شرکت‌کنندگان اعضای هیات رییسه را معرفی و از محمد رضوانی فر مدیرعامل شستا برای ارائه گزارش عملکرد دعوت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که صبح امروز برگزار شد، پس گزارش تفصیلی محمد رضوانی‌فر، ارائه گزارش حسابرس و پاسخ به پرسش‌های سهامداران، مجمع وارد دستور شد و صورت‌های مالی شستا به تصویب مجمع عمومی رسید.

مدیرعامل شستا همچنین از کسب گزارش مقبول از سازمان  حسابرسی خبر داد و گفت: همچنین رتبه اعتباری این شرکت بر اساس آخرین ارزیابی‌ها A+  اعلام شد که بالاترین رتبه ارائه شده تاکنون در ایران است.

مدیرعامل شستا در ادامه افزود: سود عملیاتی تلفیقی شستا با افزایش ۷۷ درصدی به قریب ۲۵ هزار میلیارد تومان رسیده است.

رضوانی فر از تحقق سود خالص ۱۹۲۸۳ میلیارد تومنی در شرکت اصلی خبر داد و افزود: این سود نسبت به سال گذشته ۴.۲ برابر شده است.

وی  در ادامه افزود: تمام هلدینگ‌های تابعه شستا در سود تلفیق رشد مناسبی داشتند و همچنین هلدینگ رایتل و هلدینگ انرژی پس از چند دوره به سوددهی رسیدند و از زیان خارج شدند.

مجمع عمومی شستا تصویب کرد: ۱۲۰ تومان سود به ازای هر سهم پرداخت شود. مجموعا ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان، معادل ۹۹ درصد از سود قابل تقسیم، میان سهامداران، توزیع می‌شود‌.

لازم به ذکر است بر اساس مصوبه مجمع عمومی، هیچ پاداشی برای اعضای هیئت مدیره در نظر گرفته نشد.

منبع: فارس

کلیدواژه: تامین اجتماعی سود سرمایه گذاری مجمع عمومی مجمع عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۴۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه

فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه براساس ردیابی و بازدید‌های میدانی بعمل آمده از باغات هلو، شلیل، گردو و کیوی، پوره زایی نسل اول آفت سپردار سفید توت از نیمه اول اردیبهشت امسال در برخی مناطق گرم استان شروع شد، به لزوم مدیریت و مبارزه تلفیقی با این آفت تاکید کرد.

او با اشاره به اقلیم‌های مختلف استان و دامنه زمان ظهور پوره در این شرایط آب و هوایی به باغداران توصیه کرد قبل از هر اقدامی با تهیه نمونه از باغ و ارائه آن به کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی با دریافت نسخه گیاهپزشکی برای مبارزه با آفت در بهترین زمان و بر اساس بررسی وضعیت بیولوژی آن در باغات اقدام کنند.

بیگی افزود: کاربردی‌ترین روش برای تعیین زمان دقیق مبارزه، بازرسی دقیق تنه درختان آلوده و مشاهده کلنی پوره‌ها روی تنه است و از آنجایی که پوره‌ها سپردار آجری رنگ هستند استقرار آنها روی تنه درختان، منجر به آجری و یا صورتی شدن تنه درختان می‌شود که با مشاهده رنگ صورتی یا نارنجی روی تنه و قبل از تشکیل پودر سفید رنگ قسمت آلوده، مبارزه باید انجام شود.

او با بیان اینکه مبارزه مکانیکی یکی از روش‌های مدیریت آفت در قالب مبارزه تلفیقی با ابن آفت است، پاک کردن تنه و شاخه‌های ضخیم (اصلی) درختان با اسکاچ نرم یا گونی، حذف و هرس سرشاخه‌های شدیداٌ آلوده را به باغداران توصیه کرد و افزود: هرس و از بین بردن قسمت‌های آلوده درخت و پاکسازی پوست درختان از آلودگی می‌تواند تاثیر سموم شیمیایی را افزایش دهد.

بیگی درباره مبارزه شیمیایی با این آفت، گفت: این نوع مبارزه پس از خروج ۶۰ تا ۷۰ درصد پوره‌ها از تخم قبل از تشکیل سپر با سموم توصیه شده ترجیحا سموم خانواده IGR نظیر آپلاود و آدمیرال به میزان ۰.۷۵ در هزار در نسخه گیاهپزشکی توصیه می‌شود.

او افزود: پس از خروج ۷۰-۶۰ درصد پوره‌ها از تخم قبل از تشکیل سپر با سموم توصیه شده، سموم خانواده IGR نظیر آپلاود (بوپروفزین) و آدمیرال (پیری پیروکسی فن) به میزان ۰/۷۵ در هزار و یا حشره کش‌های مجاز در نسخه گیاهپزشکی توصیه می‌شود.

بیگی با اشاره به اهمیت صادرات کیوی، کنترل شیمیایی تحت نظر کارشناس فنی و یا کلینیک گیاهپزشکی با استفاده از سموم مجاز توصیه شده با سمپاش پشتی تلمبه‌ای ترجیحا روی تنه و شاخه‌های اصلی درخت آلوده را مورد تاکید قرار داد و گفت: با توجه به حساسیت شدید درختان سیاه ریشه به ترکیبات روغنی در فصل رشد، از اختلاط حشره کش‌های توصیه شده با روغن امولسیون شونده خودداری شود.

او با تاکید به اینکه باغداران باید از سمومی که در ظروف اصلی بسته بندی، پلمپ و دارای برچسبی که نشان دهنده مشخصات کامل سم اعم از نام شرکت سازنده، تاریخ تولید، شماره پارت و بچ باشند و از فروشگاه‌های مجاز در قبال اخذ فاکتور خریداری شده برای سمپاشی استفاده کنند، به اطلاع رسانی به زنبورداران منطقه برای رعایت نکات ایمنی و جابجایی کندو‌ها قبل از سمپاشی و توجه به اطلاعات هواشناسی برای اطمینان از عدم بارندگی حداقل به مدت ۲۴ ساعت تاکید کرد و گفت: باغداران و بهره برداران برای کسب اطلاعات و راهنمایی بیشتر به مراکز جهاد کشاورزی دهستان‌ها یا واحد حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و یا کلینیک‌های گیاهپزشکی مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد
  • مجمع وارس ۱۴۰۳ | چه میزان سود تصویب شد؟
  • لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه
  • تصویب بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر
  • بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر تصویب شد
  • ماده واحده بودجه ۱۴۰۳ هلال‌احمر تصویب شد
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال